logga
Håkan Quennerstedt

Håkan Quennerstedt, pianolärare & grundare

Håkan Quennerstedt är född och uppvuxen i Uppsala, och har studerat på musikerlinjen vid Musikhögskolan i Malmö för prof. Hans Pålsson. Håkan har stor erfarenhet av att undervisa, och har bl a hållit i en masterclass vid Musikkonservatoriet i Falun.

Håkan har tillsammans med violinisten Elna Carr en prisbelönt duo, som de senaste åren har gjort en kritikerrosad Sverigeturné bestående av ett 50-tal konserter.
Läs mer: Duo Carr Quennerstedt

Johan Reis

Johan Reis, pianolärare & grundare

Johan Reis är född och uppvuxen i Vänersborg, och har studerat på musikerlinjen vid Musikhögskolan i Malmö för prof. Hans Pålsson. Johan är en mycket engagerad lärare, och har stor erfarenhet av att undervisa på olika nivåer.

Johan är en flitigt anlitad pianist och repetitör, och har som kapellmästare medverkat i ett stort antal operaproduktioner. Han har även arbetat inom andra genrer, med artister som Robert Wells, Carola, Martin Stenmarck, Sonja Aldén och Rickard Söderberg.

Jesper Olsson

Jesper Olsson, pianolärare

Jesper Olsson är född och uppvuxen i Finspång. Han har studerat vid Det Kgl. Danske Musikkonservatorium för Bohumila Jedlickova, och sedan diplomutbildningen vid Musikhögskolan i Malmö för prof. Hans Pålsson. Jesper har även en examen i pedagogik och har stor erfarenhet av att undervisa.

Jesper är en ofta anlitad solist, ackompanjatör och kammarmusiker. Våren 2014 debuterade han som solist i Rachmaninovs 2:a pianokonsert med Helsingsborgs Symfoniorkester.

Elinor Fryklund

Elinor Fryklund, sångpedagog

Elinor Fryklund är född och uppvuxen i Halmstad. Hon studerade till sångpedagog vid Musikhögskolan i Malmö varefter hon fortsatte sina studier till solist vid Operaakademiet i Köpenhamn. Elinor är en flitigt anlitad pedagog med anställning på kulturskolan i Svedala, Musikhögskolan i Malmö och S:t Sigfrids folkhögskola. Hon är verksam i projekt Rösträtt som startades via Malmö högskola, för att utbilda personal och barn på förskolor i sång och musik. Man kan även möta henne i masterclasses och röstvårdskurser för körer och solister.

Som solist debuterade Elinor vid operan i Köpenhamn där hon setts i flera roller och anlitas ofta i olika konsertsammanhang runt om i Sverige. Senast kunde vi se henne i Glada Änkan på Ystads Teater med Kammar Opera Syd där hon även ingår som solist och medlem.